Nejste přihlášen/a.
Dobrý den lidi, chtěla jsem se Vás zeptat jaktože je možné, že někoho bolí ruce při volleyballe sotva s něma dokáže míč odpálit a někoho nikoliv. Můj případ, na základce jsme někdy tuto hru hrávali a nikdo ze spolužáků ji dřív nehrál, jako mimo školu. Tak proč je možný, že nikoho ruce netrápili a mě jo? Snad ze špatmnýho odrážení?
Záleží na tom, co Vás bolí a jak to bolí. Namožené svaly, otlučené ruce nebo "spálená" kůže? Na namožené svaly jedině trénink, otlučené ruce jsou buď blbou technikou, míčem (ale to by si stěžovali i jiní) a nebo prostě máte jiný práh bolesti a jinou výdrž. Taky to chce vydržet a trénovat, samozřejmě ne přes moc a do modra. Na spálené ruce většině pomáhal dlouhý rukáv - s tím nic moc nenaděláte. Je to případ od případu a míč od míče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.