Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolavé ruce při voleyballe

Od: lucousek7 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den lidi, chtěla jsem se Vás zeptat jaktože je možné, že někoho bolí ruce při volleyballe sotva s něma dokáže míč odpálit a někoho nikoliv. Můj případ, na základce jsme někdy tuto hru hrávali a nikdo ze spolužáků ji dřív nehrál, jako mimo školu. Tak proč je možný, že nikoho ruce netrápili a mě jo? Snad ze špatmnýho odrážení?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

P okud nemáte nějaký výrůstek na kosti, tak myslím, že v tom budou docela obyčejné svalíky. Teda spíš nebudou. Chce to cvičit.

hodnocení

0x

Záleží na tom, co Vás bolí a jak to bolí. Namožené svaly, otlučené ruce nebo "spálená" kůže? Na namožené svaly jedině trénink, otlučené ruce jsou buď blbou technikou, míčem (ale to by si stěžovali i jiní) a nebo prostě máte jiný práh bolesti a jinou výdrž. Taky to chce vydržet a trénovat, samozřejmě ne přes moc a do modra. Na spálené ruce většině pomáhal dlouhý rukáv - s tím nic moc nenaděláte. Je to případ od případu a míč od míče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]