Nejste přihlášen/a.
Určitě všichni znáte sport zvaný zápas. Jak tohle může někdo dělat? Ať se na mě ti pánové nezlobí, ale musí to být pořádní úchylové, nebo dokonce gayové, když dělají něco takového, kde se po sobě válejí dva upocení chlapi a čuchají si do rozkroku , zadku a podpaží. Co si o tom myslíte? :DD
Nikdy bych nic takového nedělal, vy ano? :DD
Syn Zdenka Srstky na to ma velmi podobny nazor.
On ten syn je spise ale takovy ten zjemnely umelecky typ.
Jestli si myslis, ze zapas je homo, co si pak myslis o tureckem narodnim sportu "olejovy zapas", kde naolejovani chlapi si sahaji az po lokty do kalhot
Daleko víc úchylnější sport je GRAPPLING , to už je opravdu na pováženou, jak tohle někdo dobrovolně může dělat , posuďte sami , jestli nejste gayové, chtěli byste se nazí válet po dalším chlapovi v polohách připomínající sex?
zde odkaz
Hrával jsem fotbal já proti nim nic nemám ať si každý dělá co chce ale příjde mi to dost divné :DD
Koukám, že tvoje životní fóbie je, aby si o tobě nedej bože někdo nemyslel, že jsi gay. Dej si bacha a radši na ně moc nekoukej, co kdyby ses nakazil a stal se z tebe gay. Jestli na chlapy náhodou tajně v noci nemyslíš... Vůbec se mi z toho tvého výlevu chce zvracet. Ať si každej dělá, co chce, co je ti do toho, co koho baví a čím se živí, když to není nelegální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.