Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůle mezi vidlicí a krkem rámu

Od: leaderfox odpovědí: 1 změna:

Zdravím, do mého kola Leader Fox Dragstar jsem si zakoupil vidlici Rock Shox Boxxer.

Pasuje tam v pohodě, krk mám 1/8, vidlice má taky 1/8.

No a k problému, vidlici nasadím a dotáhnu, po dotáhnutí a projetí kolem baráku se mi objeví mezi vidlicí a krkem vůle.

Vidlice se mi v krku hýbe, ne moc, ale jde to cítit, např. jak zabrzdím, tak cítím, jak ta vidlice cukne.

Myslím, že na vině jsou ložiska, už nejsou nejnovější a jsou 2 - 3 roky jeté, ale se starou vidlicí tam vůle nebyla, až po nasazení té nové Rock Shox Boxxer.

Mě osobně ta vůle nějak moc nevadí, ale bojím se, abych ten rám nebo vidlici tímto nepoškodil, jelikož na tom dost skáču.

Ložiska jsem chtěl dneska koupit, bohužel, v obchodě je neměli a musí se prý obědnat někde z číny, jelikož jsou výrobcem upravované, takto mi to v prodejně řekli.

Myslíte si, že ta vůle tam nějak moc vadí a je potřeba jí vyřešit, nebo se nemusím bát, že bych to tím zničil a normálně jezdit?

Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarin*
hodnocení

0x

něco je blbě. Dal si tam ježka? Zde je návod:

ivelo.cz/...

Každopádně, když bych takto měnil vidlici, tak samozřejmě vyměním i hlavové složení. Nechat tam staré je blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]