Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta do salcburku

Od: petr88 odpovědí: 7 změna:
Ahoj, pristi rok se chystam na kole Českých budejovic do Istambulu, pomalu zacinam planovat cestu.. ale zadrhl jsem se z ČB do salcburku, potreboval bych poradit cestu, prevazne po cyklostezkach samozrejme co s nejmensim prevysenim, a pokud mozno nejkratsi. Pokud ma nekdo nejaky tip nebo zkusenosti budu moc rad ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tedy...není mi moc jasné kam a přes co chcete jet..Istambul neznám..

Pokud je to ale Istanbul v Turecku, tak proč přes Salzburg? To tedy není zcela na trase..

Do Vídně se dostanete z Č.B. snadno..jak kolega radí po Dunajské cyklostezce...a potom dál a dál.

petr88
hodnocení

Budu mit tri mesice volna tak bych chtel navstivit i benatky ;) pote podel chorvatskeho pobrezi pres albanii a makedonii do solune a pote do istanbulu
doplněno 13.08.15 22:27: Chci vyzkoušet stezku alpe adria train..

hodnocení

0x

Ten Salzburg je povinný? Z ČB bych jel do Linze a pak po Donauradweg na Vídeň.

kolista
hodnocení

0x

Poradit není problém, ale... Jestli máš problém vymyslet cestu do Salzburgu, tak bys Istanbul měl ještě hooodně promyslet. Resp. spíš vyrazit jen kolem ČR...

stirecek*
hodnocení

0x

Zkus mapy seznam, když zadáš pouze cyklotrasy, nějaké ti to najde. Nejspíš ale by to chtělo horáka, protože ne všechny jsou ideální a rychlé. Se značením je to taky někdy otřes, takže navigace by neměla chybět. Jinak třeba pro inspiraci

mtbiker.sk/...

mtbiker.sk/...

mp*
hodnocení

0x

Pokud se chcete co nejméně našlapat, tak obecně paltí ráda - držet se povodí řek, jak do kopce či z kopce, a hory překonávat v místech, která se nazývají průsmyk - nebo sedlo - nebo pass - nebo passo - atd. To je místo, kde překonáte hory s nejmenší námahou. Pokud chcete dojet tak daleko, předpokládám větší znalosti.

johnnydynamitte*
hodnocení

0x

Ahoj já tento rok jel ze salzburku přes grossglockner do nice-milána necelý měsíc

jedeš z budějovic tak to máš kousek,ale nějakému převýšení se moc nevyhneš

-já bych to jel kolem jezer traunsee st.wolfgangsee když si vyjdeš na nějaký kopec ty výhledy stojí za to

-a ze Salzburku je to nejjednoduší do benátek dále přes innsbruck bolzáno trento kolem gardy na veronu ...

-doporučil bych ti pro plánování http://www.bikemap.net/

-můžeš si tam zvolit typ cesty kola apodob... navíc tam máš zakresleny cyklostezky a ukazuje ti to převýšení navíc pokud máš GPS můžeš si tu mapu náhrát do ní nejlépe po menších trasách kdybys tam dal celou trasu tak gps se bude sekat a pomalu načítat

-nevím na kolik jsi zcestovalý tak pokud bys měl nějaký dotaz tak napiš, já už mám pár cest za sebou a ta tvoje mě zaujala tak bych byl rád kdybys mě i ty informoval :)jan.polasek@email.cz

-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]