Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAKOU VELIKOST KOLA PRO DÍTĚ?

Od: maran37 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám 9-ti letého syna,nevím ale,jaká velikost kola by pro něj byla vhodná,protože váží přes 50kg a měří asi 145cm,váha je v nepoměru k věku.velikost 20 se mi zdá malá,co vy na to?Díky za odpověd.Martina

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hella*
hodnocení

2x

Hezký den, moje devítiletá dcera (145 cm, 35 kg) jezdí od jara na 24´´ a myslím, že to je ideální velikost kola. Každopádně bych si však nechala poradit ve specializované prodejně.

myse*
hodnocení

1x

já bych šla do prodejny i s klukem a prostě kolo vyzkoušela. At si na něj sedne a koleno má napnuté - v sedě s nohou na šlapce v dolní polože. Aby se nemusel kroutit, když šlapeale zase aby kolo nebylo zbytečně malé - když ho kupuji aby chvíli vydrželo. Děti rostou hrozně rychle.

jabraka*
hodnocení

1x

Také bych se rozhodl stejně.Kolo musí být tak velké,aby dítě ze sedu dosáhlo nohou na zem a mohlo pohodlně sesednout.

JABRAKA

martan37*
hodnocení

*slunce*moc díky všem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]