Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rád bych se zeptal těch, co tomu trochu více rozumí, zda mi bude tato vidlice:
sixtyseven.cz/...
pasovat na toto kolo?: ivelo.cz/...
Díky moc.
Ráfek není potřeba měnit, potřebuješ jiný náboj. Vybírat dle toho kolik máš drátů a jaké jsou kotouče (6 díra a nebo Center lock).
Co na tom kole budeš jezdit?
doplněno 01.08.15 10:46:Ahoj, díky moc za odpověď.
Mám tam hydraulické brzdy, kupované nedávno, s brzdama by neměl být problém.
A stačí koupit do ráfku jen jiná osa nebo celý nový ráfek?
Chci začít s trochu většími sjezdy, než jsem jezdil doteď, teď jsem jezdil spíše jen tak v lese z menších kopců a sem tam si jít zaskákat.
Vidlici chci měnit proto, že RST T5 mi již nevyhovuje, zkoušel jsem s ní trochu hrbolatější sjezdy a už cítím, že to vidlice nezvládá.
Tu vidlici, na kterou jsem odkázal, bych mohl mít bazarovou za 3.500kč a myslím, že bude určitě lepší, než ta, kterou mám teď, jelikož má zdvih 170mm a je dvoukorunková, tudíž pevnější.
Hledal jsem i jiné vidlice, ale nenašel jsem žádnou bazarovou do 3.500kč se zdvihem kolem 150mm.
Ten náboj, pokud si ho koupím, vyměnili by mi ho v cyklo servisu na počkání nebo do druhého dne?
Myslel jsem si že to bude nějaké DH. No ona ta T5 není ani na normální MTB natož na DH. Celkově ty vidle od RST nejsou nic moc.
Jistli ti to vymnění do druhého dne to opravdu netuším, ale je sezona a servisy bývají docela zatížené. Sám si na to asi netroufneš,že.
Hele nevím jaký tam máš ráfek,ale nevyplatí se ti rovnou koupit přední kolo taky nějakou bazarovku s kvalitním ráfkem určeným na DH a ne jen na MTB.
Sám si na výměnu netroufnu, zkoušel jsem kdysi u staršího kola vyměnit pár špic a nedopadlo to zrovna dobře.
Ráfky mám shimano mach1.
Asi by se vyplatilo koupit nějaký bazarový, ale nějaký levnější, do 1.000kč, nemám teď moc na útratu, večer se po nějakých podívám.
A co se týče vidlice, mám se ještě poohlédnout po nějaké jiné, nebo ta v odkazu něco vydrží?
Ještě bych se chtěl zeptat ohledně rámu, jestli taky něco vydrží?
Co jsem se díval, tak kamarád má rám od Pointu a v zadu trubky, co drží zadní kolo, má 1x tak hrubší, jak já, tak jestli se to po nějakém tom skákání nezlomí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.