Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tour de France, proč se usmívají?

Od: damannd odpovědí: 2 změna:

Sleduji Tour de France a je na co se dívat. Střídají se horské přejezdy s rovinkami, zaujaly mě mnohé vesničky, přes které závod probíhá. Letecké záběry mezi skalními masívy a pohledy do údolí jsou nezapomenutelným zážitkem. Atmosféru závodu umocňují také fanoušci, kteří stojí podél cest a povzbuzují své favority. V posledních ročnících závodu jsem postřehl, že někteří cyklisté se často usmívají. Je to vidět i v úsecích, když jedou do kopce. Tam bych očekával, že to bude náročnější a na úsměv nebudou mít náladu. Já bych byl po tolika kilometrech totálně zničený (ten kopec bych snad ani nevyjel) a oni se ještě stihnou dívat po okolní přírodě a při tom mít úsměv na tváři. Možná, že mají hodně natrénováno a závody si jen užívají. Ale třeba tím úsměvem maskují před soupeři celkovou únavu. Může být i jiný důvod, proč se usmívají?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také to sleduji každým rokem.Jedním slovem - nááádhera :) Jak je možné,že se usmívají? Jsou to bez diskuze profesionálové jedním coulem.Jsou mladí,zdraví,trénovaní...Co dodat?...Mám v rodině také sportovní profesionály,takže vím,co dokážou i když jsou totálně na šrot.Asi toto :)

hodnocení

0x

Já si spíš myslím, že to ani tak nebude úsměv, ale jakýsi "škleb", vyvolaný námahou a potřebou intenzivnějšího dýchání. Myslím, že jim v té chvíli rozhodně není do smíchu a okolní krásy přírody jsou jim v tu chvíli ukradené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]