Nejste přihlášen/a.
Ahoj,najde se prosím někdo, kdo by mi mohl pomoci, poradit ohledně přípravy na fyzické testy k policii?
Třikrát týdně chodím cvičit do posilovny, kde na závěr tréninku i běhám. Někdy oněch 1000 m na čas, jindy vytrvalostní běh na 10 min...S fyzičkou jdu dolů, před měsícem jsem udělala 25 kliků, nyní jen 20 a to s námahou... Mám vypracovaný tréninkový plán, ale výsledky nepřicházejí. Trénuji 4 měsíce.
Děkuji
Dobrý večer, čistě náhodou u téhle firmy pracuji. Podívám se na náš firemní intranet, myslím, že tam jsou konkrétní testy s požadovanými výsledky ale nic neslibuji ... Jestli chcete, dejte mi Váš e-mail a já Vám je tam pošlu. P.S. Když vidím některé ty pupkáče (a pupkačky), co u nás slouží, byla byste příjemné oživení
S radostí vám oznamuji, že jsem to přece jen dala...! - Kliky jsem sice nevylepšila, co se týče do počtu, ale zato jsem vypilovala kvalitu.
Šla jsem do toho na plno, a šlo to...
... ta dřina v posilce mi za to stála...
Děkuju moc...
Ani jsem se nepochlubila. Neberte to špatně, ale já mám z toho tak obrovskou radost, že nemůžu jinak.
BYLA JSEM NEJLEPŠÍ!- sice nás tam nebylo zrovna moc, ale pro mě je to obrovské zadostiučinění, za tu dřinu mi to prostě stálo... a získala jsem víc bodů, než bylo nutné, takže i rezervy byly...
DÍKY TRENÉRE! - vím, že je to převážně Vaše zásluha ...
-Není nic krásnějšího, než když máš nějaký sen a on se vyplní... - ale taková už já jsem, když něco opravdu chci, jdu do toho na plno a udělám vše co je v mých silách... - a někdy to prostě vyjde.
Ahoj "Atriamko",
mohla bys mi doporučit trénéra /posilovnku/, kdo tě tak skvěle připravil pro fyzické testy k policii? I mě čeká v brzké době podobné řízení a byl bych ti vděčný, zda bys mi dala kontakt, či pomohla. Můj e-mail: cerny.frantisek@post.cz
Díky a hezký den - František
Ahoj,
podobně jako atriamka hledám někoho, kdo by mě připravil na fyzické testy k policii.
Neznáte někoho vhodného či byste byl sám ochoten mi pomoci? Potřebuji v krátkém čase se připravit na fyzické testy a uspět u Policie. Peníze nejsou problém.
Děkuji - František
Můj e-mail: cerny.frantisek@post.cz
Nevím, jak moc vás tlačí čas, ale pokud se to v brzké době nezmění, tak bych zkusil vyhledat jiného trenéra, popř. jiné prostředí na cvičení. Takový velký pokles kondice je i při stresu neobvyklý (spíš vídám stagnaci ve výkonu než toto).
Bohužel mě čas tlačí až příliš, testy mě čekají již za měsíc. Trenérovi jsem řekla, že vidím pokles, místo abych se zlepšovala, jenže on mi na to řekl, že jsem přetažená, ať si dám pauzu, že to bez problémů dám... Jinak mi s ničím nepomohl. To už o něčem svědčí.Obávám se, že pokud budu hledat jinde, můžu narazit na stejný problém a to mi vůbec nepomůže...Nevím jak dál..
Dobrý den,
jím normálně, žádné doplňky stravy... Snažím se jíst více jogurtů, zeleninu, ovoce,maso, vejce, musli tyčky , ale žádné doplňky zatím nejím. Přemýšlela jsem,že si něco koupím, ale nevím si rady. Co se týče spánku, tak 6 - 7 hod denně, ale ten stres mě provází neustále... Stávající zaměstnání, rodina, psychotesty,- ty už mám konečně za sebou, tak jsem klidnější. Teď se zase ale stresuju těch fyzických.
Předem děkuji za odpověd
Píšete, že máte vypracovaný plán. To vám vypracovával osobně někdo ve fitku? Dále to máme chápat tak, že jste po 3 měsících tréninku šla výkonově nahoru a pak 4. měsíc dolů? Projevuje se vaše snížená kondice i jinde než u kliků?
Předchozí 3 měsíce jsem trénovala s jiným trenérem než nyní. První bohužel svou činnost ukončil, musela jsem hledat jinde. Kondice šla v prvním případě strmě nahoru. Začínala jsem na 4 klikách, po třech měsících jsem uděla poctivých 25. Našla jsem novou posilovnu, nového trenéra, sestavil mi úplně jiný plán, který mě nikam neposunul.. Od té doby se cítím unavená...Bohužel si nepamatuji všechny cviky, série, které jsem cvičila, protože mi byly nestále měněny.
Měsíc není až tak krátká doba. Samozřejmě nelze vyloučit, že váš trenér má pravdu, on vás na rozdíl od nás zná osobně a lépe. Ale pokud máte v místě bydliště jinou možnost. Minimálně na konzultaci bych tam zašel. Možná se dozvíte něco nového, popř. vás to i vnitřně uklidní a budete ve větší pohodě a vše půjde rázem lépe. Nic tím snad nezkazíte.
Neponechala jsem nic náhodě, dala jsem do toho opravdu hodně, moc mi záleží na tom, abych uspěla, a nerada bych ztroskotala na tréninkovém plánu. Poptávala jsem se v okolí lidí, co sportují, jaký mají názor na věc, spousta lidí mi řekla, že se jim nezdá můj plán. U prvního trenéra jsem začínala rozehřátím, ihned následovaly kliky, potom všelijaké cviky na ruce, záda, ramena v sériích 15,12,10 . Pořád mi přidával zátěže.Následoval kruhový trénink, leh sedy, metronomy, předkopy. A na závěr opět kliky. Nyní je můj plán postaven úplně opačně. Kliky a cviky na ruce mám zařazeny až jako poslední, to mi už nezbývá moc sil. Slyšela jsem, že je důležité cvičit nejprve na ty ruce, jestliže mi jde o kliky. Nejsem odborník, nevím si rady. Každý říká něco jiného.
Ahoj a dobry vecer vsem
Tak predne, jde Vam ciste o to, aby jste byla schopna provest co nejvetsi pocet kliku? Pokud ano, pak musite silit - cvicit na partie rukou a to zejmena predni delty takze predni ramena a tricepsy. K tomu cvicte prsni svaly a velice dulezite je brisni svalstvo. Dovoluji si Vam radit z mych zkusenosti. Jiste nekdo muze namitnout, ze je treba to a ono to ale muze byt pravda, nicmene Vam jde o cas a ten potrebujete na zpevneni onech svalovych partii.
Zaverem Vam ale pisu, ze podstatne je co chcete a cemu verite, bez toho to nepujde, verte si a dokazete to!
Hezky vecer, Camelot
Dobrý den, zašla jsem na radu, shodli jsme se na tom, že se mám zaměřit hlavně na triceps,ramena,prsa,záda...Sestavili jsme nový plán - prosím o ohodnocení, zda je nastaven účinně.
1. kliky (prsa,ruce)- do vyčerpání - série , 2.benč press velká činka (prsa)-15, 3.zadní rozpažky stroj (ramena)-12, 4.stahování kladky ve stoje-15 , 5. přitahování na lavici (biceps) - to vše jako kruhový trénink 3 série
6. leh sedy (břicho přímé)30, 7. rotana(břicho šikmé) 20 na každou stranu, 8. přítahy široké v kleče 15, - opět kruhový trénink 3 série
9.předkopy(nohy) 15, 10. zákopy v leže (nohy) 15, - kruhový trénink 3 série
11. adduktor(nohy) 30 , 12.abduktor(nohy) 30
13. extenze trupu 10-15
potom následuje běhání na pásu - buď 1000m, nebo 10 min běhání
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.