To se nedá přesně určit, protože pokaždé je to jinak, ale obecně volím ovocné příchutě a zpravidla fungují. Rybařina je o tom aby člověk experimentoval a zkoušel, jinak by to byla nuda.
Naprosto souhlasím ,že bez experimentovaní by to byla nuda.Nudil bych se kdybych tahal jednoho kapra za druhým. Zkoušel jsem kde co a na řece jsou asi víc mlsný. Ptám se proto ,že jsem už nechytal ryby 10 let a chtěl bych znát jekou maj ted kapři chut.
Žížaly! Vezměte si baterku a obejděte s ní trávník kolem baráku. Ale bacha, žížaly jsou rychlejší, než rychlé. Do plechovky s trávou a dírkami ve víčku.
slon
To jim jako s tou baterkou má svítit do očí, oslepit je, aby nezdrhly? Já teda mám vždy problém poznat, na kterým konci je mají. Pravda, mě kdyby někdo svítil do zadku, tak bych taky zdrhal.
Jo kukuřice. Vnadím dvě hrstičky (asi 50 zrn) kukuřice s příchutí medu a pak chytám na nakládanou bonduell protože je měká a chutná malým tlouštum 20-23 cm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.