Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kolo

Od: petr01 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

vybírám pro sebe kolo, rád bych jezdil vetšinou silnice, pevnější lesní cesty a občas si zablbnul v lese. Kolo chci rám-21"a velikost kol 29". Můžete prosím sdělit svůj názor na tato tři kola, případně které je lepší, které má nejlepší cena/kvalita:

Kellys TNT 70 ( kola-cykloshop.cz/...

CUBE analog 29 ( cyklopejcha.cz/...

GT karakoram Hans Rey ( koloshop.cz/...

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar
hodnocení

2x

Tak "kelišku" určitě ne. Vidle XCM je do terénu atrapa, převodníky 40x30x22 na silnici k prdu.Brzdy,starý model. Celkově chudá výbava.

¨Nejlépe vychází GT o něco lepší výbava než "kubíček" Jen ty pláště Honey Badger, ty jsou vyloženě do terénu, na silnici mají velký valivý odpor, tam je zase lepší Analog se Schwalbe Smart Sam. Jako univerzály jedinečné.

Za mě "džítíčko".

albatros498022*
hodnocení

0x

Osobně bych šel do varianty 3/ GT.

domca*
hodnocení

0x

Já bych šel jedine do Gt. Je slevněné je lepší než ostatní kola.

hodnocení

0x

Prostřední odkaz nefunguje. Z těch dvou je dražší vybavenější GT. Ale já osobně už GT nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]