Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štve mě to

Od: ronheli88 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, jedu na kole a když projede ve předu nějaký cyklista tak se na mě podívá. A vlastně každý se na mě dívá pokaždé. Nevím čím to bude, díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
Na to je jednoduchý recept. Ja jezdím tak, ze me nikdo nepredjede, ani to elektrokolo, vždyť to má nějaký omezovac na tuším 35 km/h. Akorát kdyz se mi nechce, tak se za něj zavěsím.

figurek*
hodnocení

1x

Dobrý dotaz. Já to rozumím. Například když přijdu k doktorovi do čekárny plné lidí, pozdravím a všichni se otočí a na mě zírají. Není to zrovna fajn pocit.

Co s tím? Nic. Všimni si, že to děláš taky. Jak se ostatní cyklisti dívají na tebe, tak se ty díváš na ně.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, víte, já si myslím, že totéž si myslí ten projíždějící cyklista o vás. Neřešte to. Možná máte jen nakřivo cyklistickou přilbu, možná se mu nelíbí vaše kolo, může to být cokoliv. Aneboooo, se do vás právě zamiloval/a.

hodnocení

0x
A co je na tom divného?
Lidé se dívají,protože mají oči...
A pokud jsi k tomu pěkná baba nebo kluk,tím spíš.
Na mě také civí,usměju se a jedu dál ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych řekl, že očekávají nějaký pozdrav nebo pokynutí hlavou. Zdraví se vodáci, trampové, motorkáři nebo lyžaři - možná se zdraví i cyklisté. Zdravím!

P.S. Zkuste třeba: "Kolu, zdar" nebo "Ať se točí" (je to bez záruky).

hodnocení

0x

Ahoj. No tak se za některým cyklistou, co se na tebe podívá, rozjeď, dojeď ho a zeptej se.

Já se taky dívám na okolní cyklisty.

A škaredě se dívám na ty, kteří mne předjedou a mají elektrokolo. To pak vím, že těm už to předjetí nevrátím.

Já cyklisty zdravím: ahoj / nazdar / dobrý den (podle toho co se hodí), ale ahoj se hodí vždycky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]