Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím , kdy začínají ligové soutěže

Od: pas® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Dá se někde zjistit , kdy začínají ligové soutěže jednotlivých evropských zemí, třeba Slovensko, Madarsko atd. Za radu i tipy velice předem děkuji. Jedná se samozřejmě o fotbal a sezonu 2015/2016

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz a snad to tam najdete. Vpravo si zvolte ligu (stát). Zdravím!

uefa.com/...

doplněno 23.06.15 11:27:

No, a nebude "trochu"záležet na výsledcích této sezóny?

doplněno 23.06.15 11:51:

Myslel jsem, že Vám jde o národní ligu. A tam snad někdo postupuje a jiný klub zase spadne do nižší soutěže. Takže, termín možná zjistíte, ale ještě tam snad nemůže být, kdo a s kým hraje. Nebo jsem Váš dotaz zcela nepochopil.

doplněno 23.06.15 11:59:

Rozumím. No, myslím, že nejlepší zdroj informací by měla být oficiální stránka UEFA (a tam se proklikat k požadovanému).

pas®
hodnocení

Já velice pěkně děkuji za odkaz. Termíny a výsledky odehraných utkání znám, šlo mi o novou sezonu 2015/2016

livesport.cz/...

pas®
hodnocení

V jakém smyslu by na nich mělo záležet? Pro termíny to není podstatné

pas®
hodnocení

Je jasné, že některé soutěže nemusí být ještě dohrané i těch zemí které hrají systém podzim /jaro. Pak nemusí být jisté kdo ligu opustí a kdo do ní postoupí ale to nic nemění na faktu, že termín počátku nového ročníku 2015/2016 už je stanoven. Nešlo mi o přesné rozlosování ale o termíny , hlavně startu jako takové. Zdravím

hodnocení

0x
Nejeďte na oficiální stránky klubu z příslušné ligy a pokud proběhl již los na novou sezonu, na svých stránkách již bude mít zveřejněné své zápasy s datumy a tudíž se lehce dozvíte start nové sezóny.
pas®
hodnocení

sparta.cz/... S ohledem na fakt, že naší pohároví zástupci jdou do boje už 14 července tak musí být znám termín pro ligu, tady jsem nic nenašel...

Česká liga měla los teprve dnes, proto si to nikde nemohl najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]