Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dá se někde zjistit , kdy začínají ligové soutěže jednotlivých evropských zemí, třeba Slovensko, Madarsko atd. Za radu i tipy velice předem děkuji. Jedná se samozřejmě o fotbal a sezonu 2015/2016
Dobrý den, podívejte se viz odkaz a snad to tam najdete. Vpravo si zvolte ligu (stát). Zdravím!
doplněno 23.06.15 11:27:No, a nebude "trochu"záležet na výsledcích této sezóny?
doplněno 23.06.15 11:51:Myslel jsem, že Vám jde o národní ligu. A tam snad někdo postupuje a jiný klub zase spadne do nižší soutěže. Takže, termín možná zjistíte, ale ještě tam snad nemůže být, kdo a s kým hraje. Nebo jsem Váš dotaz zcela nepochopil.
doplněno 23.06.15 11:59:Rozumím. No, myslím, že nejlepší zdroj informací by měla být oficiální stránka UEFA (a tam se proklikat k požadovanému).
Já velice pěkně děkuji za odkaz. Termíny a výsledky odehraných utkání znám, šlo mi o novou sezonu 2015/2016
Je jasné, že některé soutěže nemusí být ještě dohrané i těch zemí které hrají systém podzim /jaro. Pak nemusí být jisté kdo ligu opustí a kdo do ní postoupí ale to nic nemění na faktu, že termín počátku nového ročníku 2015/2016 už je stanoven. Nešlo mi o přesné rozlosování ale o termíny , hlavně startu jako takové. Zdravím
sparta.cz/... S ohledem na fakt, že naší pohároví zástupci jdou do boje už 14 července tak musí být znám termín pro ligu, tady jsem nic nenašel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.