Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna duše + hučení za jízdy

Od: muisa odpovědí: 1 změna:

Ahoj, vyměnil jsem sestře duši u jejího kola, ale narazil jsem na 2 problémy. Kolo (kde jsem měnil duši) při rychlejší jízdě vydává zvuky, něco jako hu hu hu, čím rychleji jedu, tím větší frekvencí. Dále dochází k úniku vzduchu v duši, což tedy nechápu, když je nová... Napumpoval jsem jí asi před hodinou a teď mě přijde, že je napůl vypuštěná...

Děkuji z rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolista
hodnocení

1x

1. špatně nasazená pneu (dělá bouli - šmajdá). Po nasazení se pneu nafoukne na malý tlak jen aby držela tvar a musí se v ráfku srovnat patka pláště.

2. píchlá duše nebo povolený ventilek. Našel jsi o co se píchla ta předchozí? Pokud to nevyndáš tak se píchne i ta nová - něco ostrého v plášti, poškozená vložka v ráfku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]