Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky, pulsometr

Od: blackburn* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,
jsem běžec a rád bych si koupil hodinky s pulsometrem.
Nikdy jsem takové zařízení neměl a ani hrudní pás jsem na sobě při sportu neměl.
Můžete mi poradit nějaké hodinky do 1000,-?
A co samostatný hrudní pás pro napojení na telefon? Co je lepší a jednodužší na kontrolu během behu atd.?
Prosím o pozitiva a negativa. :)

Díky :)
P.S. líbí se mi hodinkdy Sigma 15.11 a 10.11 a v minulosti jsem měl v plánu zakoupit Crivit hodinky z Lídlu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Sporttester Crivit z Lidlu mám již několik let a jsem max. spokojen.Stál myslím 450 Kč včetně baterií a hrudního pásu.Když se nastaví přesně potřebné parametry, ukazuje docela přesně.Ukáže uběhlou vzdálenost,čas,má zvlášť stopky,tep ukazuje přesne,nastavuje se min. a max. tep. frekvence, ukazuje spálené kalorie, tuk,stupeň fyzičky.Baterie vydrží 2 roky, Lidl dá 3 roky záruku, co třeba víc.Je to nemecký výrobek, aspoň to píšou na víčku hodinek.Lidl ho prodává asi 2x do roka v týdnu specializovaném na běh.Používám i aplikaci Sport tracker GPS, pracuje off-line v mobilu, líbí se mi víc než Endomondo.

stirecek*
hodnocení

2x

Ta sigma v této cenové relaci nic moc, to už je lepší crivit z lidlu. Mám je taky, sice jsem je asi po roce reklamoval, ale bez problémů vyměnili, ale čekal jsem měsíc. Přestal fungovat pás. Co se týká hrudního pásu, samostatného k aplikaci do telefonu, tak ten tě vyjde ještě dráž. Používám aplikaci strava.com a ty pásy jsou hodně drahé a taky není jisté, zda si s jinou aplikací bude pás rozumět. Jinak při běhu jsou určitě lepší hodinky. Nastavíš si pásma a upozorní tě zvukem při překročení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]