Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty na lehký trek

Od: monty* odpovědí: 6 změna:

Ahojte, chci si koupit boty na lehký trek. Má v cenových relacích do 1500,- smysl se dívat vyloženě po nějaké značcce nebo je to z okruhu výrobců hitec, karrimor, new balance, columbia jedno?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Bílé Prestige. Černé nebrat, jsou tvrdé, mají jinou podrážku, která se časem rozpraská, rozpadne a po kusech odpadne. Bílé jsou kožené, s výbornou podrážkou, příjemným došlapem na polních cestách i po kamenitých necestách, nesplést s levnou napodobeninou z plastu, musejí být značkové, české. Vyrábějí se buď v normální výšce nebo trošku vyšší, kotníčkové. V obou se chodí velmi dobře nejen pro turistiku, ale i jako pracovní pro celodenní nošení v sedě i v pohybu.

hodnocení

0x

já mám zase dobrou zkušenost se značkou salomon a dají se sehnat někde ve sportisimu za tu vaší cenu mám už je 3 roky a furt drží

borax*
hodnocení

0x

Já jsem spokojená a columbia a salomon.

Nevybírejte podle značky, ale podle země původu. Třeba boty z Indonésie nebo Koreje mají obvykle delší životnost.

asd1
hodnocení

0x

Záleží jak ten lehký trek bude vypadat, něco jiného je lehký trek po Norsku, v Krkonoších, v suti v Alpách...

Záleží na tvaru nohy, každý výrobce má trochu jiné kopyto, obecně italové úzká noha němci široká.

Klasika jsou lehčí celokožené pohorky, ca kolem 3000,- a spíš značky jako Hanwag, Sportiva, Garmont... Různé Hitecy a Columbie spíš nedoporučuju.

doplněno 16.06.15 10:42:

Dobré jsou např. Salomon Authentic

monty*

lehky trek jen po cesku...klasika spise lesni cesty..minimum suti nebo kamenitych cest a minimum asfaltu

diky vsem za reakce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]