Nejste přihlášen/a.
Ahoj,vím,že to bude asi velice těžké mi zodpovědět,poradit ,ale chtěla bych se Vás zeptat u jakého sportu vůbec nevadí , že se s ním začne např. ve13ti-14ti letech , a je podobný florbalu,hokeji,softballu , zkrátka doporučíte mi nějaký sport prosím? pPředem děkuji mockrát za odpověd a Váš strávený čas nad mojí otázku , omlouvám se za chyby. :111
Hmm. Nechápu co by mělo být tak těžké na radě nebo odpovědi na tento dotaz. Je přece úplně jedno, s jakým sportem začnete ve třinácti nebo ve čtrnácti. Můžete přece dělat cokoliv, jenom holt už se asi na samotný vrchol asi nevyškrábete, protože je pozdě.
Jestli jsem si stačil všimnout, pak sport u kterého na věku vůbec nesejde, je metaná na ledě (curling) nebo koňská drezura. V těchto disciplinách běžně závodí padesátníci i padesátnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.