Dobry den, nevim jestli jsem opravdu na miste s mym dotazem, bydlim v Ostrave-Hrabuvce, slysela jsem ze kousek za Porubou je nejaky Vankuv kopec, dokonce jsem nasla i jeho webove stranky na www.vankuvkopec.cz, kde me navedla mapka, z te jsem trochu ale hotova, no my zenske se v tech mapach moc nevyzname. Jeden kamarad mi rikal, ze mam jet smerem na Hlucin, ale to se mi moc nezda, protoze je to spise smer Opava...jinak na tech webovkach v sekci Kniha navstev je trochu vice lidi zmatenych z te mapky. Prosim jestli vite kde se tento svah nachazi budu rada za vasi pomoc. Diky BAra
Jed tramvají č.17 na Vřesinskou, tam přesedni na tramvaj č 5. a jeď na konečnou- Zátiší. Odtud pěšky asi 600 m pěšky, po hlavní silnici. Autem jeď směrem na Opavu po silnici 11, asi 1.5 km za obcí Velká Polom odboč doleva na Kyjovice. Tam již jsou směrové tabule. Hlučín je úplně mimo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.