Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víc cvičit?

Od: aninanovotna odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

více než půl roku se snažím cvičit. Rok předtím jsem jedla třeba jednou/dvakrát denně a sem tam dělala nějaké kardio. Chyba, vím. Ale teď přibližně od srpna 5x týdně cvičím, z toho mám jednou týdně kardio a v ten samý den i jógu, jinak střídám posilování všech partií, občas se závažíčkem (1-2 kila). Měřím 165 a vážím 51 a jsem veganka. Bílkoviny docela hlídám, snažím se je jíst při každém jídle. Snídám různé kaše s kouskem ovoce a nějaké ty ořechy či semínka. A odpoledne ke každému jídlu kousek zeleniny. Vypiji 2-3 litry denně. Ale njaké závrátné výsledky nepozoruji. Ano, tělo se mi zpevnilo, ale stehna jsou stále trochu rozklepaná a bříško mám občas trochu vypouklé. Taky mi nejdou zpevnit tricepsy, i když se na ně poslední dobou zaměřuji.

Co dělám špatně nebo co bych popřípadě měla zařadit do jídelníčku/plánu?

Moc moc děkuji a přeji krásný večer! :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Sprint do kopce a z kopce tak max.10 minut denne.
aninanovotna
hodnocení

A nebudu pak mít trošku objemná stehna? Četla jsem, že po běhu do kopce svaly hodně rostou..

doplněno 22.05.15 20:25:

Chtěla bych se jen zbavit toho tuku a zpevnit, ne růst na objemu.. :)

stirecek*

Na zbavení se tuku cvičení nepomůže, na to zabere jen vytrvalostní aktivita hluboko pod aerobním prahem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]