Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ctěla bych si pořídit posilovač svalů, ale nevím jaký. Tady jsem na internetu našla např. tento insportline.cz/... ale nemám s tím ukušenosti. Chtěla jsem vás poprosit o radu. Děkuji, Jana
Není to úplně ono ,ale je více druhů Posilovač břišních svalů insportline AB Roller cena 460 kč.Cena se pohybuje do 1500,- Je to velice dobré mám už takovou houpačku 10let a dá se pěkně vyrysovat bříško,ale musí se makat.
Já osobně používám tento insportline.cz/... není to sice jen na břicho, ale celkově na figuru a jsem spokojena. Petra
myslím že se jedná o vyhozené peníze, břišní svaly lze posilovat i vahou vlastního těla, jsoui na to desítky účinných cviků, a když posilovta, tak celé tělo, různé rollery a další nesmysly Vám jen doma budou překážet a časem je stejně vyhodíte...když už něco, tak malou lavičku, kterou lze využít 3-4x týdně při cvičení a jinak při přezouvání,může být v chodbičce u dveří...
Janicko, chcete svaly posilit, trochu zpevnit nebo vybudovat viditelne brisni svalstvo? Ale at uz je Vas zamer jakykoliv, zapomente na pristroje a zacnete pouzivat sve telo k tomu od prirody stvorene. Zacnete treba tim, ze si lehnete na zada zvednete nohy a jezdete jakoby na kole nebo piste cislovky obe najednou, pridavejte si, verte svemu cili a budete mit pas radost pohledet!
At se dilo podari, Camelot
Koupila jsem si fitnessline.cz/...
nezabere zas az tak misto, da se jednoduse rozlozit a cviceni je na nem docela i zabava. Jdou delat ruzne variace na klasicke sedy, lehy, ale muzes posilovat i sikmy brisni, dobry jsou i cviky, kdyz mas obe nohy nahore. Libi se mi na nem, ze mi doma nezabira prostor nejaka lavice, ze ktere se casem stane vesak.
A koupila jsem to pote, co jsem zjistila, ze v nasi posilovne na bricho pouzivam vicemene jen tento pristroj. Takze ja doporucuju.
Takovéto sedátko s podporou zad není špatné. Dá se na tom udělat čtyřstovka schybů v kuse. Ale když si při schybech bez pomůcek jen tak trochu připomůžeš za kolena rukama, je to to samé a ještě procvičíš ruce a ramena. To kolečko je skutečně drtič, když při tom silně zatahneš břicho, ucítíš jak svaly pracují. Ale když budeš cvičit jen břicho, že bude namakaný, ale větší než teď. Cvičit se musí komplexně. A břicho nosit zatažené. Ne stále, to nemusíš. Jen když si vzpomeneš. Ale musíš na to myslet stále, i když sedíš třeba i v autě, to je nejtěžší, nebo když ležíš třeba na břichu, dej si ruku mezi tělo a postel, aby byla mezera. Až do usnutí. Poraď se třeba ve fitku. A hlavně nepřecpávat se, střevní trakt se žádným cvičením zmenšit nedá. Přeji hodně úspěchů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.