Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěl jsem jet do Varšavy na finále EL a narazil sem na toto: czechsporttravel.cz/... .. prý je to hodně známá a ověřená firma, která je společná Ale zdá se mi, že je to hrozně levné. Doprava + program + vstupenka stojí jen 4990,-? Není to nějaké divné? :O Mohl by prosím někdo poradit, zda je to vše ověřeno a nemusím se o nic bát?
Předem děkuji,
fajtik14
To je hodně podezřelé, zkuste v první řadě se pokusit dovolat na ta udávaná čísla. Kontaktní místo v Bílé labuťi také udávají - tak tam zajděte. Podezřelé je, že prodávají lístky na zápas, který je beznadějně vyprodán na rok dopředu. Internetové stránky vypadají také dost děsivě (i když toto není měřítko, možná je to trend). Sám jsem byl ve Wroclavi na ME 2012 při našem slavném vítězství nad Řeckem. To byla jenom skupina ME, a platil jsem ještě o něco málo více. S naší kvalitní cestovní kanceláří SLANTOUR - děkuji.
doplněno 20.05.15 23:17:Jinak, abych si to ověřil, tak jsem se na stránky SLANTOURU znovu po čase podíval. Zajistí Vám za reálné ceny cesty za sportem. Podívejte se tam! Tomu bych důvěřoval.
doplněno 20.05.15 23:18:A můžete te si udělat srovnání, kolik co asi stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.