Nejste přihlášen/a.
Hm, já nechápu, co všichni mají s tím hubnutím po zimě. Když se nepřežírám, tak holt mám plus mínus pořád stejnou hmotnost, ne? Jaro je pěkné období, ale podzim má taky něco do sebe. Na zahradě taky cvičím, ale tak nějak spíše s nářadím - motyka, hrábě, rýč a pod. Na kole jezdím i s téměř patnáctikilogramovou zátěží, má to větší efekt na zpevnění svalů. Bruslení jsem na chuť nepřišla. Jo a sedy lehy vlastně dělám taky, sedám si večer k počítači a lehám v noci do postele.
Zimu jsem strávil na běžkách a v bazénu, teď na mě přišla jarní lenost. A potřebuju mlsat abych dohnal kila shozený přes zimu a do plavek nebyl moc vychrtlej
Švihadlo je fajn na koordinaci pohybů atd., ale na hubnutí je aerobní zátěž. Ale pokud zvládneš skákat hodinu v kuse tak to na hubnutí fungovat bude . Každý pohyb je dobrý, kombinace kolo, a k tomu cvičení je dobrá
Marně.
Taky miluju jaro a dokonce i podzim. Nemám ráda extremní vedra a všechno včetně povodně je pro mě lepší než sníh. Ale s váhou prohrávám. Celý život nedělám nic jiného, než že tloustnu a hubnu. Mám 170cm a pořád se potácím kolem 75kg. Přitom v práci docela kmitám, třikrát týdně jezdím na koni a tím nemyslím vyjížďky v kroku, ale docela spolu makáme, do práce jezdím na kole, každý den cvičím, sice jen deset minut a není to žádný "...přemet dopředu...přemet dozadu...raz dva...raz dva..." spíš tak, aby co se má ohýbat se ohýbalo a co má držet, drželo, ale já prostě strašně ráda jím a manžel taky. Takže i když se snažím vařit zdravě, tak my prostě nikdy hubený nebudeme...ach jo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.