Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Airsoft - výběr zbraně (značky)

Od: honza21* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den vespolek! Mám dotaz ohledně airsoftu. Po přečtení několika článků o tom, že není dobré být do začátků sniper jsem se rozhodl, že si koupím elektriku. Rozhodl jsem se pro zbraň G36C. A zde nastává problém. Tuhle zbraň vyrábí několik firem. Rozhoduji se mezi umarexem a cymou.
Cyma je levňejší, nevím ale jak na tom bude s kvalitou.
Umarex je dražší a nevím o něm vůbec nic.
Máte s těmito značkami nějaké zkušenosti? Díky za odpověď, popřípadě nějaký tip.
Honza

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radim*
hodnocení

0x

Cyma je pravděpodobně nejlepší čínský výrobce airsoft zbraní, dokonce v současné době začíná podkopávat nohy špičce jako Tokyo Marui nebo Classic Army. Ber Cymu, jednoznačně...

milas
hodnocení

0x

od umarexu jsem si poridil pistoli a manual byl od UHC. No nic moc kvalita ale funguje. Cyma je mnohem kvalitnejsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]