Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měsíc zpátky jsem si založil účet u tipsportu, dnes bych ho chtěl zrušit. Můj zůstatek je téměř nulový jsem v plusu. Nevítě někdo jak účet smazat. Popřípadě jestli vadí, kdybych účet nechal založený a nepoužíval ho?
děkuji za odpověď.
Výpis z podmínek:
13.Sázející může zrušit Smlouvu a v důsledku toho i svůj Herní účet kdykoliv a bez udání důvodu, a to formou zaslání písemné žádosti Tipsportu. Herní účet však nemůže být zrušen dříve, než dojde k vyrovnání minusové hodnoty zůstatku. Herní účet bude zrušen pátým dnem ode dne doručení žádosti Tipsportu nebo dnem vyrovnání minusového zůstatku.
14.Tipsport je v případě zrušení Herního účtu povinen poukázat Sázejícímu finanční kladný zůstatek na jeho Herním účtu převyšující částku 10,- Kč do následujících sedmi dnů ode dne zrušení Herního účtu; nepřevyšuje-li zůstatek účtu hodnotu 10,- Kč, není Tipsport povinen poukázat Sázejícímu zůstatek Herního účtu, a to s ohledem na nepoměr mezi hodnotou zůstatku a hodnotou transakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.