Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bříško a stehýnka :/

Od: dziki* odpovědí: 3 změna:

Dobrý Den..:)

Představím se vám:

Jsem 12-letá holka :)

Měřím cca 160-165

Vážím 65 kg :/

Cvičím doma každý den tyto cviky:

Vězenské dřepy,Aliho poskoky,sedy-lehy,a podob.

Snídaně je věčinou:Activa jogurt bílí

Svačina je věčinou:rohlík s máslem a jablko..

Oběd je věčinou:To co Maminka uvaří,upeče :)

Druhou svačinu mám věčinou:Sušenky BeBe s mlékem polotučným nebo nízkotučným

Večeře je věčinou:Trochu teplé polévky s masem nebo Jogurt či ovoce Zelenina..

Pohyb:každé úterý ve škole Tancování :)ted budu chodit aji ve Středu do Taneční skupiny..:)

někdy chodíme s Kamarádkami po městě a já si nedávám moc sladký ani v Mekáču si nic nedávám ;)

Od vás hodných lidí bych potřebovala:

Jaké mám BMI..?

Nějaké cviky po kterých budu ztácet Centimetry v bříše a na stehnách :)

A potom cviky na zpevnění Břííška a stehínkách :)

Nějaké rady s Jídlem...? Mám něco změnit..?

Děkuju všem za pomoc..:* <3 :3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

BMI si spočítáš kdekoli na netu vypocet.cz/... jej na horní hranici,blíže k nadváze.Podle BMI se řídit nedá,důležité jsou i míry a to hlavně obvod břicha.Neměla bys vypadat jako"jabko" :) i když budeš BMI splňovat,tak je to špatně.Většina sportovců má vysoké BMI,dokonce i v nadváze,protože mají hodně svalů,tudíž jsou více váží...

Prospělo by ti více aerobního pohybu *bezim* ,místo posilování,více běhej.Choď ven a 3-krát týdně běhej min.40min.a třeba si i 2-krát týdně udělej ty svoje cviky.Nebo to spoj dohromady, jdi běhat a někde si zastav a zacvič venku(dřepy...)Břicho cvič doma dál,cviků na břicho není nikdy dost,klidně i denně a i tím běháním posílíš břicho i když se to nezdá.Hodně cviků na břicho najdeš na youtube(workout...)

Máš ideální věk a budeš se divit,jak rychle ti klesne váha a vyrýsují se ti i svaly,ktreré máš s těch posilovacích cviků.Jídlo nech jak máš,jsi ve vývinu a potřebuješ pestrou stravu,takže jen tak dál. *jasne*

doplněno 08.04.15 15:27:

Do posilky choď,ve dvou se to vždy lépe táhne,ale udělej si aspoň 20min.běhu na pásu,nejlépe 30min.Crossový trenažer(orbitrek)vynech,to je pro tlusté :) rotoped to samé.Jedině pokud by byly lekce spinningu s trenérkou,tak spinningový rotoped doporučuji.Potom třeba švihadlo a potom (já osobně bych si dala )TRX...hlavně tě to musí bavit. *ua*

dziki*
hodnocení

Děkuju..

Myslíte když bych chodila do Posilky že tam bych taky něco ztratila..?

Chtěla bych s kamarádkou chodit...:)

Jinak děkuju moc za odpověď..:*

hubenour
hodnocení

0x

Viz Lucie.

Strava OK - pestrá, jíst všechno, nepřejídat se ani nehladovět.

Hubne se pohybem vytrvalostního typu (aerobní zátěž) - procházky, běh, kolo, plavání, běžky... 4x týdně 2h procházka nordic walking (hýbou se i ruce) je ideální. To cvičení doma/ v posilovně jako doplněk.

tj. úterý tancování, st. taky, čt. volno, pátek bazén za hodinu naplavat 2 km, sobota pěší výlet na půl dne, neděle podle nálady třeba hodinu se proběhnout, pondělí odpočinek. Pokud je dost pohybu, tak se neboj zařadit cukrárnu atd. - tělo potřebuje i to sladké.

Hodilo by se abys shodila do podzimu 5 kg a přes zimu dalších 5, tj. 165 cm/ 55 kg a štíhlá sportovní postava.

Než posilovna, tak se spíš dej k atletům, triatlonistům, příp. aerobic, to tancování je taky ok...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]