Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den..
Představím se vám:
Jsem 12-letá holka
Měřím cca 160-165
Vážím 65 kg :/
Cvičím doma každý den tyto cviky:
Vězenské dřepy,Aliho poskoky,sedy-lehy,a podob.
Snídaně je věčinou:Activa jogurt bílí
Svačina je věčinou:rohlík s máslem a jablko..
Oběd je věčinou:To co Maminka uvaří,upeče
Druhou svačinu mám věčinou:Sušenky BeBe s mlékem polotučným nebo nízkotučným
Večeře je věčinou:Trochu teplé polévky s masem nebo Jogurt či ovoce Zelenina..
Pohyb:každé úterý ve škole Tancování ted budu chodit aji ve Středu do Taneční skupiny..
někdy chodíme s Kamarádkami po městě a já si nedávám moc sladký ani v Mekáču si nic nedávám
Od vás hodných lidí bych potřebovala:
Jaké mám BMI..?
Nějaké cviky po kterých budu ztácet Centimetry v bříše a na stehnách
A potom cviky na zpevnění Břííška a stehínkách
Nějaké rady s Jídlem...? Mám něco změnit..?
Děkuju všem za pomoc..:* <3 :3
BMI si spočítáš kdekoli na netu vypocet.cz/... jej na horní hranici,blíže k nadváze.Podle BMI se řídit nedá,důležité jsou i míry a to hlavně obvod břicha.Neměla bys vypadat jako"jabko" i když budeš BMI splňovat,tak je to špatně.Většina sportovců má vysoké BMI,dokonce i v nadváze,protože mají hodně svalů,tudíž jsou více váží...
Prospělo by ti více aerobního pohybu ,místo posilování,více běhej.Choď ven a 3-krát týdně běhej min.40min.a třeba si i 2-krát týdně udělej ty svoje cviky.Nebo to spoj dohromady, jdi běhat a někde si zastav a zacvič venku(dřepy...)Břicho cvič doma dál,cviků na břicho není nikdy dost,klidně i denně a i tím běháním posílíš břicho i když se to nezdá.Hodně cviků na břicho najdeš na youtube(workout...)
Máš ideální věk a budeš se divit,jak rychle ti klesne váha a vyrýsují se ti i svaly,ktreré máš s těch posilovacích cviků.Jídlo nech jak máš,jsi ve vývinu a potřebuješ pestrou stravu,takže jen tak dál.
Do posilky choď,ve dvou se to vždy lépe táhne,ale udělej si aspoň 20min.běhu na pásu,nejlépe 30min.Crossový trenažer(orbitrek)vynech,to je pro tlusté rotoped to samé.Jedině pokud by byly lekce spinningu s trenérkou,tak spinningový rotoped doporučuji.Potom třeba švihadlo a potom (já osobně bych si dala )TRX...hlavně tě to musí bavit.
Viz Lucie.
Strava OK - pestrá, jíst všechno, nepřejídat se ani nehladovět.
Hubne se pohybem vytrvalostního typu (aerobní zátěž) - procházky, běh, kolo, plavání, běžky... 4x týdně 2h procházka nordic walking (hýbou se i ruce) je ideální. To cvičení doma/ v posilovně jako doplněk.
tj. úterý tancování, st. taky, čt. volno, pátek bazén za hodinu naplavat 2 km, sobota pěší výlet na půl dne, neděle podle nálady třeba hodinu se proběhnout, pondělí odpočinek. Pokud je dost pohybu, tak se neboj zařadit cukrárnu atd. - tělo potřebuje i to sladké.
Hodilo by se abys shodila do podzimu 5 kg a přes zimu dalších 5, tj. 165 cm/ 55 kg a štíhlá sportovní postava.
Než posilovna, tak se spíš dej k atletům, triatlonistům, příp. aerobic, to tancování je taky ok...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.