Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct rodičům, že chci se sportem skončit?

Od: tma odpovědí: 7 změna:
Ahojte, mam takový problém je mi 14 dělam určitý sport 5 let. Jenže už me poslední dobou přestává bavit zkrátka mam jine zajmy. Chtela bych se co nejvice věnovat našemu psovi, chodit s nim na cvičák. Tento sport mi zabere obrovského množství času skoro všechny víkendy a týdny. Nevím jak říct rodičům ze chci skončit. Ví, že mě hodně bavil. A navíc Máme v létě jet do ciziny. A bude se to platit. Takže jim to potrebuji nějak říct. Díky za odpovědi; )

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mustang
hodnocení

1x
Ahoj , normálně u oběda nebo večeře to řekni v klidu , oni tě neukousnou.
tma
hodnocení

Díky za odpověďi snad to zvládnu ;)

hodnocení

1x

co já bych za upřímnost dal...*plac*

hodnocení

1x
Musíš si v prvé řadě najít ten správný čas a náladu.
Až budou v klidu,aby náhodou zbytečně nenastal nepřiměřený rachot.
A je to tvůj život,tak jim to vysvětli tak,jako nám tady ;)

au1
hodnocení

0x
ja mel opacny problem, miloval jsem fotbal, ale otec me nutil makat kazdej vikend na poli. musel jsem fotbal zabalit. kez bych mel podporu rodicu jako vy abych mohl delat sport :)
dam*

V Tvých letech jsem začínal s tancováním, věděla to jen mamka, tatík se tohle se dověděl až po třech letech, jeho otázka po zjištění čím se vlastně zabývám volným časem byla jestli raději nechci dělat nějaký mužnější sport, (doba kdy se nám s partnerkou dařilo být až na republikových kolech).Mimoň. Pro tátu /jeho myšlení/ už bylo pozdě, mamka se chodila koukat na soutěže. Soutěžní tancování mě vydrželo mnoho dalších let, až do svatby - vzali jsme se z lásky - a to jsme nebyli spolu v páru v ansáblu . Dnes už nejsme spolu, ale během běžného roku se potkáváme, všichni... Cirka víc než 25 let. Bez záště a hany

Jen se neboj, to dáš...

hodnocení

0x

Pokud víš, že to bude zásah do rozpočtu, vystihni chvilku, až se bude doma mluvit o penězích, toho využij a třeba to bude mít hladký průběh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]