Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestávka v posilování

Od: nici odpovědí: 3 změna:

Posilovala s jsem 21 dní v kuse, potom jsem to přestala stíhat a už se k tomu nevrátila dala jsem si pauzu 15 dní, když začnu od toho kde jsem skončila bude to mít stejný vliv jako kdybych si přestávku nedala? Nebo to nemá smysl a musím začít od znova?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kubca54*
hodnocení

0x

Myslím si, že určitě pocítíte rozdíl. Dala jste tělu 15 dní odpočinku, doporučoval bych začít zvolna, než se dostanete do formy, v jaké jste přestala. Z vlastní zkušenosti vím, chodím obden běhat 5-10km a když dva týdny vynechám, tak potom neuběhnu ani 3 km a jsem kaput, na další den mám pomalu problém vstát z postele, bolí nohy a záda.

joudic*
hodnocení

0x

vyhodila jste to predchozi posilovani do kose kdyz to prezenu... muzete najet tam, kde jste skoncila, ale rozhodne to neni jedno.. prestavka vs bez prestani

hodnocení

0x
Co si pamatuju doktor mi říkal že svaly ochabuji po 3 týdnech. Každopádně pokud to v nich už jednou bylo, dostanou se rychle zpět do kondice. Není to tak že byste byla zase na začátku. Ale první cvičení po lenošení dá zabrat a zřejmě ho nedáte ve stejné kvalitě/kvantite jako jindy. Nevím jaké posilování myslíte, ale doporučuje se jeden den vynechat a nechat svaly odpočinout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]