Nejste přihlášen/a.
já jsem se přistěhoval do Ostravy a tak ji chci poznat projet na kole i za Ostravou atd takže když to tak napíšu tak na kole zatím nemám tady nějaké trasy nebo tak
Jo aha. Já sice nebydlím v OV, ale znám ji a její okolí poměrně dobře. Myslel jsem, že ty jako místní člověk mně poradíš nějaký dobrý typ na další výlet. Do které časti jsi se nastěhoval?
Záleží odkud vyjíždíš, ono z jednoho konce města na druhý to je dvacet pětadvacet kiláků. Krásné, opravdu krásné, jsou cyklostezky kolem řeky Ostravice např. z Komenského sadů/nezapomeň si je projet/ směr hrad/po obou stranách řeky/ a dál proti proudu vlevo od řeky směr Vratimov, Paskov, Frýdek-Místek, nebo na druhou stranu Ostrava, Landek /vrch i hornické muzeum pod ním/, též Šilheřovice a dál Bohumín příp. Polsko...z O-Výškovic směr Polanka, Jistebník. Nebo se ozvi a můžeme o oklí a tipech pokecat. Ať se Ti daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.