Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SNOWBOARD

Od: SNOWBOARD odpovědí: 4 změna:
KOUPIL JSEM SNOWBOARD A MAM NA NEM DOCELA STARE VAZANI, TIM MYSLIM JEN TU SPONU NA UTAHOVANI, KTERA JE VELICE SPATNA...CHTEL JSEM SE ZEPTAT. DA SE KOUPIT JEN TAK SPONA NA UTAHOVANI? DIKY SNOWBOARD

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karma*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dá, stojí asi 150 - 300Kč (řemínek s přeskou) , koupíš ji skoro v každém snowboardovém obchodě.

mr.vop
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Náhradní přeska se koupit dá stojí ale něco kolem 200 až 300kč. To už jsou ale kvalitní přesky, koupíš ji v každém skateshopu. Peace Vopice

dave*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Samotna praska de koupit, ale zalezi na typu vazani a jake je vyrobi, jestlize je to znackovy tak to pujde lehce, ale jestli je to nejake vazani bez znacky tak to nevim jestli to pujde

alik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
určitě se dá koupit ale já bych ti už doporučoval celé nové vázání třeba burton

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]