Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S kým na výlet v Praze a okolí?

Od: hrcak odpovědí: 1 změna:

Zdravím, jsem muž, je mi přes 30 let a jsem poněkud introvertní, tedy nechodím moc do společnosti, mám jen pár kamarádů, dělá mi problém navázat kontakt s dívkami (resp. s neznámými lidmi obecně) apod. Jinak jsem úspěšný a v pohodě. Rád bych se více začlenil do společnosti, rozmluvil se, navázal nové kontakty apod. A protože mám rád přírodu a výlety, tak hledám nějakou otevřenou skupinu lidí přiměřeného věku, kteří rádi chodí v Praze a okolí na nějaké jednodenní výlety. Ideálně něco nekomerčního, tedy bez nějaké zastřešující organizace, členských příspěvků, povinné účasti, nějakého řádu apod. Poradíte mi, kde hledat? Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Spolky turistický, cyklistický - spousta jsou členi - nečleni.. Nebo můžeš kroužit kolem Phy a koho potkáš s tim se dát do řeči, jestli taky nehedá parťáka... Pokud máš problém navazovat kontakty tak to trénuj, jinak se to nezlepší. Nastuduj si teorii - oslovení atd. a pak si dej úkol že na procházce oslovíš třeba 5 lidí, když to splníš tak si dáš dobrotu a když ne tak budeš bez večeře... taky můžeš rozhodit inzeráty že hledáš, ptát se v sousedství, vylepit to na sámošku, zavolat do rádia - inzerce atd. atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]