Čau, chtěl jsem se zeptat jestli si myslíte, že je nějaká možnost stát se ještě hokejistou, když už mi bylo 15 (asi před měsícem)? Mrzí mě že jsem to promeskal když se asi nastupovalo asi okolo těch 6ti let ne. Vím že asi okolo 18 se chodí na draft tak nevím. :-/
Kamaráda, nechci tě zklamat, ale aby jsi se mohl stát profesionálním hokejistou, musíš nejpozději od těch 6ti letech makat, hrát hokej, spát, chodit do školy a nic jiného. Můžeš ale hrát jen tak za amatéry. Pokud je poblíž tebe zimák, o víkendech večer tam takové partičky scházejí.
jan00
zvládam prakticky všechno hokej jsem už několikrát hrál, sice jen na zamrzlém jezeře s kamosema, ale byl to hokej. Bez mantinelu samozřejmě.
majsterjoe*
Co tě napadlo dneska začít hrát hokej? Hrát ho můžeš, do týmu se dostat taky můžeš, ale zapomeň na profi úroveň a na nějaké vélké výdělky. V 15 už lidi odcházejí pomalu do NHL a ne s hokejem začínat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.