Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázení na jiné částky

Od: risa741 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Jsem u Fortuny. Při sázení a výpočtu s kurzy mi vychodí vsadit třeba 75kč a nebo 25kč. Jenomže tyhle částky není možné dát. Je možné osobně u Fortuny vsadit. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

2x

Ahoj,

minimální sázka je 10 CZK, takže lze vsadit 25 i 75 CZK, nechápu jak počítáč kurzy, co tím myslíš? Kurzy jsou přece pevně dané. Jestli máš na mysli surebets, tak na to se využívají dvě a více sázkové kanceláře, Nesazíš náhodou na jednom tiketu 1 i 2 zároveň?

sazka
hodnocení

Ano chci využit surebets. Při sázce na výhru podám samostatně. A při sázce na prohru samostatně a pokud není remíza tak mi vychodí výhra.

filip17*

Tak to jsi pochopil špatně princip surebets, sure v překladu znamená jistý, to znamená, že pokud vsadím takové tikety ať to dopadne jakokoli nebudu v mínusu. Jka jsem psal nahoře, je apotřebí mít účet minimálně u dvou sázkovek ideálně ve více a hledat rozdíly v kursech, jsou na to i speciální fora nebo placené prgoramy (v ENG jazyce). V tvém případě si stačí rokliknout zápas a je možnost vsadit možnost 1;2 za jeden kurz, to znamená že vsázím na to, že zápas neskončí remízou. Je nesmysl vsadit dva tikety na jeden zápas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]