Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se zbavit špeku na břiše

Od: alfonza odpovědí: 4 změna:

Najednou se mi sezením u pc udělal špek v pase ...mám domácí posilovač AB rocker a po 10-15 zvedákách ráno cítím bolesti,že nemůžu ani zakašlat a tak musím týden vynechat a pořád dokola ... je v posilovně záruka? Jsem už ale ve věku...díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Špek se neudělá najednou. A takovéto "posilovací stoje" co prodává Horst, udělají více škody než užitku. Musíte zapojit do cvičení celé tělo, nejenom břicho. Cvičit se dá bez strojů, nejlépe v přírodě...

rockerne
hodnocení

0x

Špek na břiše se sundavá pohybem typu "delší procházka"

tajemnak*

Tuku na břiše se nezbavíš posilováním břicha.

Zařaď nějakou aerobní aktivitu, např. rychlá chůze/běh, rotoped, veslování.

Ne nadarmo se říká, že břicho dělá talíř - snaž se omezit sladkosti, tučná smažená jídla, fastfoody, chipsy. Nejez večer jídla bohatá na sacharidy, a poslední jídlo dne si dej alespoň dvě hodiny před tím, než jdeš spát .

alfonza
hodnocení

Tak to vím celý život jsem byla super postava,ale před 4 lety mi zjistili štítnou žlázu + jsem na pc celý den.Snídám hrst vloček s celozrnými lupínky,čaj,kafé bez cukru vyjímečně koláček ( když peču ) oběd normální,nesolím brambory jen maso, dělám si červ,řepu,čalamádu,večer studená nebo vyjmečně hovězí vývar sumasumárum málo prohřešků ve formě kousek čokolády nebo 1 zákusku,zmrzlinu nejím skoru vůbec někdy bonbony gumové vexty...ale na to jak vypadám je to pomsta přírody- nechápu ...taky cvičím 1-2 za týden doma zdvihy výpopa protahování ap.a někdy ten posilovač AB rocker.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]