Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu se dostat do druholigového týmu?

Od: houskagt* odpovědí: 1 změna:

Ahojte,

Bydlím ve větší vesnici kde hraji asi od 5 let fotbal a za rok půjdu na střední školu,chtěl bych hrát fotbal furt ale budu asi na intru. Tak bych se chtěl zeptat jestli by byla nějaká šance se dostat do druholigového fotbalového týmu?

Stačili by mi jen tréningy abych se zlepšil. Jestli by to šlo, na kolik peněz by to vyšlo měsíčně?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

možné to je, začínal jsem také na vesnici nakonec jsem se dostal s fotbalem až za hranice Čr :) , v čem je problém, že budeš na intru? Pokud to máš daleko, můžeš přece přestoupit do jiného klubu. Jinak také dost záleží na tom jaký fotbalista jsi a teď se nebavím jen o talentu, který je samozřejmě také potřeba. Věř mi, že trénovat jen nestačí, nejvíc zkušenstí dostaneš při zápasech, něco natrénovat je fajn, ale aplikovat to do zápasu je daleko těžší.

Co se týče financí, nevím jak to chodí tady v ČR v lize, hrál jse tu pouze do divize, pak jsem hrál ligu v Německu, ale bude potřeba investovat do kvalitních kopaček, mít aspoň 3, každý větší klub má na to příspěvky nebo vyjednané slevy. Většinou by na to měli být v klubu lidi, pokud budeš mít výsledky, tak je možný,že na tom i něco vydělaš a nebudeš to muset jen dotovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]