Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,prosím o radu se zpevněním.Chci si posílit a zpevnit břišní svalstvo,cviky znám.Při cvičení mě však strašně bolí ne záda,ale spíše zádové svalstvo tj,od zadku 40-50 cm směrem ke krku.Co je na tom špatně.S čím mám nejprve začít.Moc děkuji.
a to bolení je u sedu-lehů? U těch nejčastěji tato bolest bývá, né z toho důvodu že by to byl bolestivý cvik ale proto, že většina lidí dělá špatně sedy lehy a pak je bolí záda.
Jinak na youtube.com si zadej zkratky které hledáš a vyjede ti několik videí kde najdeš i postupy jak dělat cvik.
Já cvičím mimo podle tohoto:
Taky jsem si prošel kurzem totálního plavání a chodím plavat. Celkově se ti při plavání zpevňuje tělo a tvoří svaly
Tady je máš.Tento člověk pracuje s východní filozofií.Je to opravdu účinné a kvalitní.
A jaké cviky si doma cvičíte? Nestačí jen cviky znát, ale je důležité je provádět správně. Například při zkracovačkách musí být bedra pevně přitisknuta k zemi a pokud jsou ruce za hlavou, nesmí se pomocí nich zvedat hlava. Pak právě dochází k tomu, že místo toho, aby se posilovalo svalstvo břicha, tak bolí záda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.