Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chodím do 8. třídy a moji spolužácí mě přerůstají o dvě hlavy, jsem prostě malej.
Teď nevím jestli to co si myslím je pravda ale přemýšlel jsem nad tím že bych začal na sobě makat a chodit do posilovny. A ted mi poradte je zbytečný začít pracovat na svalech už ted když vím že ještě vyrostu?
Postava typu desetibojař/ triatlet. Koukni jak vypadaj a co dovedou. Taky koukni na kulturisty/ kulturisty v důchodu a porovnej. Většina má svaly, ale neunese sama seb. A jak přestanou cvičit tak je to hnus - pivní pupek a vytahaná kůže.
Pracuj ne všeobecný kondici, síle i vytrvalosti. Taky na gymnastice - prostorová orientace, umět ovládat tělo. Samotným posilováním si spíš uškodíš, to je dobré jako doplněk, ale samo o sobě je to špatně.
S růstem ti to moc nepomůže, to máš daný od přírody...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.