Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičit nebo počkat?

Od: bitt odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Chodím do 8. třídy a moji spolužácí mě přerůstají o dvě hlavy, jsem prostě malej.

Teď nevím jestli to co si myslím je pravda ale přemýšlel jsem nad tím že bych začal na sobě makat a chodit do posilovny. A ted mi poradte je zbytečný začít pracovat na svalech už ted když vím že ještě vyrostu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyby jsi posiloval moc, mohl by jsi přestat růst, tak raději počkej. Když chceš posilovat, tak jen lehce s vlastní váhou.

bezec
hodnocení

0x

Postava typu desetibojař/ triatlet. Koukni jak vypadaj a co dovedou. Taky koukni na kulturisty/ kulturisty v důchodu a porovnej. Většina má svaly, ale neunese sama seb. A jak přestanou cvičit tak je to hnus - pivní pupek a vytahaná kůže.

Pracuj ne všeobecný kondici, síle i vytrvalosti. Taky na gymnastice - prostorová orientace, umět ovládat tělo. Samotným posilováním si spíš uškodíš, to je dobré jako doplněk, ale samo o sobě je to špatně.

S růstem ti to moc nepomůže, to máš daný od přírody...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]