Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skákací boty

Od: simonakra odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jaké máte kdo zkušenosti se skákacími botami? Dostala jsem od přítele jako dárek k narozeninám poukázku na hodiny s profesionálním učitelem , který mě naučí na skákacích botech, těším se moc, ale nevím co od toho čekat. Jinak koho by to zaujalo a chtěl někoho obdarovat tak, jako přítel mě, tak nabídku najde na zlutaraketa.cz. Mějte se a dík za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Osobní zkušenosti nemám ale na youtube je spousta videí tak se tam můžeš mrknout. Např.

www.youtube.com/watch

ondradoma
hodnocení

0x

Ahoj,

já osobně používám tyhle worker.cz/... a jsem s nimi na míru spokojen, takže pokud chceš nějaké pro přítele. mohu jen doporučit ; )

maryfrances*

Ondro, Vy vážíte méně než 50kg? Protože ty boty jsou pro děti ;)

ondradoma

Omlouvám se, měl jsem na mysli tyto worker.cz/... ale překlikl jsem se :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]