Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nakupujete sportovní oblečeni?

Od: sylva* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, měla bych dotaz. V poslední době přemýšlím nad tím, že kvalita mnohdy opravdu předčí kvantitu. Proto se snažím nakupovat méně, ale spíš kvalitních věcí. Teď právě rozmýšlím nad nějakou nepromokavou bundou, případně i kalhoty, pokud zbydou finance. Máte nějaké doporučení, kde nakupujete a jste s tím dlouhodobě spokojeni? Jinak já jsem vcelku sportovně založená, proto hledám oblečení na turistiku, treky po horách, případně i na běžné nošení. Díky za každou radu!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já osobně bych doporučil, craft, kalaš a pdoobné sprootvní značky...když dáte nahoře vyhledat sporotvní oblečení popř. funkční oblečení najdete tam rady "nás znalých" nike addias a podobně absolutně nedoporučuji za nic platíte šílenou cenu..respektive ať žije značka... jedina z lepších je z mého pohledu alpine pro, jejich věci nejsou problémové a tvaří se kvalitně...tady spíš jsme na finančních možnstech on ten proužkovaný nike nakonec bude mnohem snažší co se týče financí než jiné značky...

sylva*

Díky za tipy, kalaš jsem do dnes ani neznala, kouknu na to a i na diskuze. Popravdě, věci od nike ani adidasu se mi nelíbí, mám je spojené spíš s takovými slečinkama, které se chtějí ukázat v něčem drahém, značkovém. Nic pro mě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]