Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kolikati letech jít do posilovny?

Od: martin963 odpovědí: 4 změna:

Zdravím!

Už delší dobu mě přitahuje cvičení a různá fyzická aktivity, fotbal,bojové sporty,případně i školní tělocvik.Přes týden toho mám docela hodně a ještě k tomu doma pravidělně cvičím růžné partie těla, prsa,záda,nohy,ramena,biceps,triceps,trapézy aj.Za 2 měsíce mi bude 15 let a já bych se Vás chtěl zeptat, zda by nebylo od věci začít chodit např. 1-2x týdně do posilovny, myslíte si, že je to dobrý nápad? Nebo bych se měl radši věnovat posilování doma?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

2x
Jestli toho máš přes týden dost, tak nezapomínej že tělo musí i regenerovat .Bez odpočinku svaly nerostou .Jinak - podle Kanadské společnosti sportovní fysiologie (Behm, Feigenbaum, Falk, Klentrou, ) neexistuje žádný minimální věk dítěte kdy mají začít posilovat , takže jestli máš dost energie a času tak klidně můžeš do posilky chodit .

mp*
hodnocení

2x

Být Vámi, tak bych hlavně nezačal chodit do posilovny během ledna, to tam většinou začínaji chodit všichni, a trenéří je berou trochu přes prsty. Začal bych tak od března.

bomba*
hodnocení

2x

slyšela jsem, že od šestnácti, ale je to individuální. Je třeba si nechat udělat osobní program a poradit se s trenérem. Každý máme tu svalní strukturu jinou a stejně jinak vydržíme

daniel*
hodnocení

1x

no pokud budeš cvičit rozumně s adekvátní váhou k tvé váze, stavbě těla a s ohledem na vývoj tak můžeš do posilovny chodit třeba už v 5 letech..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]