Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchání v žebrech

Od: morce16 odpovědí: 5 změna:

Ahojte, mám takový problém. Jsem aktivní "sportovec" dělám toho hodně, ale teď především běhám.

Nikdy mě to netrápilo, začalo to tak před dvěma měsíci, někdy mě při běhu začne píchat v levym boku v žebrech, je to jako skřípnutej nerv, když se zastavím a rozhýbu to, tak je to dobrý, někdy to jde prostě "rozdýchat" jindy to začne bolet tak moc, že se musím zastavit.

Je to pro mě pochopitelně potíž, protože mě to zpomaluje. K doktorovi se mi moc nechce, jednak si vážně myslím, že jde o skřípnutej nerv, kdysi mě tam píchalo jen tak, když sem seděl, ležel...Ale teď mi to dělá JEN u běhu..Když jedu na kole, cvičím, plavu, namáhám se jak chci, tak mi to prostě neudělá..

Běžecký styl, postoj i dýchání mám snad dobrý, dost si to hlídám..

Máte někdo zkušenost a poradíte? :)

Děkují

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

1x

Jste zkušenej sportovec, takže to klasické píchání v boku při běhu, které známe asi všichni, to nejspíš nebude?

rungo.idnes.cz/...

morce16
hodnocení

Ne to určitě ne, tohle už mám taky za sebou. Tohle pichani je jiny, v žebrech a jak kdybych měl mít infarkt.

fe
hodnocení

1x

Myslete na své zdraví a přestaňte si huntovat zbytečně tělo nadměrnou zátěží.

morce16
hodnocení

Inteligentní rada :)

Myslete ne své zdraví, řekla 100 kilová ženská s cigaretou v ruce :)

Jojo, ono by pro mě bylo mnohem přijatelnější jít někam chlastat, než se věnovat sportu :D

Radši pomlčte s takovýma kecama ;)

bruk600*
hodnocení

1x

...a nemůže to být křeč mezižeberních svalů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]