Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě zájezdu přes slevový portál

Od: qqqd odpovědí: 4 změna:

Jaké máte kdo zkušenosti s koupí několikadenního pobytu někde v ČR na horách přes internetové slevové portály? Třeba topsleva cz a další a další. Ceny jsou velmi příznivé, píšou, že je v ceně relax centrum či bazén, plná penze a podobné za velmi dobrou cenu. Myslíte, že je někde zádrhel, nebo je to vše dle popisu? Kdo má zkušenosti, prosím, podělte se.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na slevomatu jsem nakoupil několik předmětů - převážně dobrý obchod. Vstupenky na koupák nebo do divadla jsou taky v pohodě. Když jsem si ale koupil v ČR pobyt na víkend, hleděli na mne jako na socku.. "To jsou ti slevoví..." Evidentně žádná ochota nabídnout službu (byť třeba v rámci akce zdarma) - na všechno jsme se museli ptát, všude se "vnutit" a sem tam něco z nabídky nebylo možné využít... bazén právě čistíme, rakety se rozbily-nepůjčujem,..)

Navíc co se týče pobytu přes portál a dohodnutou cenu - brácha si zavolal na daný hotel, zeptal se, jestli má koupit přes portál a oni sami řekli - nemusíte, stačí domluva, cena bude stejná a bez provize tomuto portálu.

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Já se slevomatem nikdy problém neměll, ale kamarád si jednou objednal z jiného slevového portálu a byli s tim tahanice nakonec peníze zpět nedostal a slevový portál zkrachoval, ale slevomat má férové podmínky, doporučuji si přečíst podmínky topsleva a podle toho se rozhodnout.

hodnocení

0x

Slevomat občas využijeme, zatím jsme s tím neměli problém, objednám, zaplatím kartou online, za chvilku mám na mejlu voucher, všude to brali úplně normálko a nikde se na nás nedívali přes prsty, že to je přes slevomat, a všechny avizované služby a slevy jsme čerpali bez problémů

hodnocení

0x
Dobrý den, objednávali jsme několikrát, z topslevy, vykupto a slevomat. A vždy vše bez problémů, služby přesně takové, jaké byly slíbeny, a nikdo se na nás skrz prsty nekoukal, ze jsme ti "slevovi" ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]