Nejste přihlášen/a.
Vždy se pro něco z ničeho nic nadchnu. Momentálně je to potřeba si vyjet na kole (po 6ti letech). Loni jsem ho dávala na kompletní servis. Ale nakonec nevyjela. Letos taky ne, akorát jsem ho půjčila. problém je ten, že i když byly pneu nafouknutý před dvěma měsíci, tak tak přední je jaksi v normálním stavu, ale ta zadní kompletně vyfouklá. A vlastně nejde nafouknout, prostě pumpuju jako kdyby naprázdno. No asi to bude chtít vyměnit pneu, s čímž já tak nějak počítám a že si zítra nikam nevyjedu tak s tím se už taky smiřuju.. Spíš by mě zajímalo, jestli někdo nevíte kde je ten problém. Jestli je to pneu špatné, nebo ten "čudlajs"(já kolu rozumím asi jako faotbalu) a čím se to mohlo pokazit. Díky
To nemáte poblíž nějaký cyklo servis? Nezlobte se na mně, ale když tomu nerozumíte, tak se do toho radši nemontujte. Nebo zkuste požádat nějakýho chlapa v okolí ať se vám na to mrkne
No nemám ho poblíž. Kdybych měla tak to nepíšu sem. Že bych odmontovala sama to kolo, to taky nepřipadá v úvahu. A že bych nacpala cele horske kolo do auto tak to se taky nejeví jako pravděpodobné. No počkám si do zítra a zavolám si servis domů, asi nic jiného mi nezbývá. Jinak já nevím jak náročné je vyměnit ventilek proto jsem se ptala, ne že bych se musela do toho "mermomoci" montovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.