Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci začít se sportem a posilováním

Od: msiman odpovědí: 3 změna:

Ahoj.

Chci začít se sportem a posilováním, ale nějak se mi to nedaří, jelikož nevím jak.

Hledám kohokoli, kdo má s tímto už nějaké zkušenosti a byl by ochotný mi pomoci (rady, tipy, sepsat jídelníček apod.)

Nejlépe, kdyby jsme byli v komunikaci, například přes Facebook, Email, aby kdybych měl otázky nebo bych potřeboval radu, ať se můžeme domluvit.

Ten, kdo mi bude ochotný pomoci, mi sem prosím napište něco, přes co by jsme mohli komunikovat, děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzacz*
hodnocení

1x

tak začal bych tím, že bych si přečetl pár článků na netu, třeba tady je celkem dobrý seriál pro začátečníky

kulturistika.ronnie.cz/...

filip17*
hodnocení

1x

Ahoj,

taky dost záleží jaký je to sport a kolik chceš nabrat a jak si na to celkově vůbec s postavou, jestli nemáš problém přibrat, nebo naopak rychle spaluješ.

Já osobně hrál fotbal a odjakživa jsem měl rychlé spalování a svaly na nohách byli ok, ale jakmile jsem potřeboval nabrat něco na horní polovině těla, bylo to pro mě celkem peklo. Všelijaké dynamické sporty, pravě spalují, takže nabírání svalů bude o to těžší, ale nic co by se nedalo zvládnout, napsal jsem ti do zprav můj soukromý email.

doplněno 13.12.14 15:20:

Aha ty nejsi registrovaný, zaregistuje se a pošlu ti ho do pošty, pokud máš zájem. Veřejně tu svůj email bohužel dávat nechci.

kubaa
hodnocení

1x
Jestli chces zacit posilovat a zvedat cinky, tak ti dam nejuzitecnejsi radu kterou ti kdo muze tady dat - najmi si trenera a od nej uz se vse dozvis. Ucit se z internetu je s prominutim nejvetsi blbost jakou muzes udelat. Jaka by mela byt technika se dozvedet sice na internetu muzes, ale v dnesni dobe kdy 90% lidi ma z valeni se na pohovce ruzne disbalance to stejne nejspis nepojedes stoprocetne spravne a k tomu to pomuze prave trener.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]