Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Chci začít se sportem a posilováním, ale nějak se mi to nedaří, jelikož nevím jak.
Hledám kohokoli, kdo má s tímto už nějaké zkušenosti a byl by ochotný mi pomoci (rady, tipy, sepsat jídelníček apod.)
Nejlépe, kdyby jsme byli v komunikaci, například přes Facebook, Email, aby kdybych měl otázky nebo bych potřeboval radu, ať se můžeme domluvit.
Ten, kdo mi bude ochotný pomoci, mi sem prosím napište něco, přes co by jsme mohli komunikovat, děkuji.
Ahoj,
taky dost záleží jaký je to sport a kolik chceš nabrat a jak si na to celkově vůbec s postavou, jestli nemáš problém přibrat, nebo naopak rychle spaluješ.
Já osobně hrál fotbal a odjakživa jsem měl rychlé spalování a svaly na nohách byli ok, ale jakmile jsem potřeboval nabrat něco na horní polovině těla, bylo to pro mě celkem peklo. Všelijaké dynamické sporty, pravě spalují, takže nabírání svalů bude o to těžší, ale nic co by se nedalo zvládnout, napsal jsem ti do zprav můj soukromý email.
doplněno 13.12.14 15:20:Aha ty nejsi registrovaný, zaregistuje se a pošlu ti ho do pošty, pokud máš zájem. Veřejně tu svůj email bohužel dávat nechci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.