Nejste přihlášen/a.
Zkušenější, poradíte prosím vhodné botky na "objem"? Nejde mi o sprint, spíš pohodové tempo. Běhám 5 – 6min/km, 10 – 30km vzdálenost. Teda zatím. Převážně asfalt, silnice, chodníky, hliněné zpevněné cesty po lese, na louce apod. S jakýma botkama do 3500,– máte dobrou zkušenost? Mám neutrální došlap a velice rád bych i nějakou "nepromokavou" botu. Velice se mi líbí Salomon X-Scream Gtx z řady City trail s Gore-tex membránou. Ovšem nejsem si úplně jistý, jestli jsou vhodné.. Do teď běhám v Nike Dart 9 a při delších výbězích je to docela maso.. Je mi jasné, že jde hlavně o to, jak bota padne, ale rád bych okruh nějak zúžil. Děkuji moc za tipy.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
aaella*
0x
Manžel běhá maratony, triatlony a osvědčily se mu tyto boty eshop.endurancelab.cz/... (má je tedy v jiné barvě). V Praze je kupuje ve speciální prodejně na Florenci (tuším), ve stejných běhá i syn, která běhá krátké tratě (5-6km) a nestěžuje si. Já běhám taky v Nike, ale jsem s nimi spokojená, nicméně dělám tratě do 10 km ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]