Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda bojové sporty pomáhají zvyšovat sebevědomí a jakousi průbojnost v životě. Máte s tím nějaké zkušennosti?
Určitě ano. Před rokem jsem začala dělat kendó - japonský šerm. Nejenže jsem díky tomu zhubla (díky lepší postavě se mi taky zvýšilo sebevědomí :D), ale tu průbojnost do mě taky už trochu dostali (jednak je to kontaktní sport, kde se hlava nehlava smíme mlátit, jednak se u toho vyžaduje "křičení" )
zlepsi ti zdravi, mozek, mas vetsi sebevedomi, lepsi naladu, dokazes resit veci daleko snadneji a tim nemyslim, ze pouzijes pesti ale dokazes resit zalezitosti s chladnou hlavou a dumyslem... ale jedno stare cinske prislovi pravi- nejdriv se nauc chodit a pak letej! tzn. bojove sporty jsou nekdy velmi nebezpecne, zacal bych s klasickou sebeobranou nebo krav maga a k tomu treba cinske kung fu, neni tak tvrde jako treba karate nebo tae kwon do. a k tomu kung-fu pouziva vice dychacich cviceni. hodne zdaru a krasny zivot preju.
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.