Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, jen by mě zajímalo, jestli někdo provozujete lezení v jeskyních Ráda bych to vyzkoušela, viděla jsem pár fotek a vypadá to fakt dobře
Doporučuji.Jsou to úžasné zážitky,zejména když člověk vstoupí někam,kde ještě nikdo nikdy nebyl. Má dávná osobní zkušenost z jeskyně ve Staršíně /Šumava/, nová cesta na Koněpeusích či /nedobrovolná/ koupel v naší nejhlubší propasti u Hranic - v prvopočátcích jejího průzkumu.Bylo to jako v šampaňském /v tom jsem se ale nekoupal/,ta voda je slabá minerálka.A na bivakování v opuštěných dolech u Plzně se nezapomíná. Člověk je sice věčně zablácený,musí něco znát a umět,či mít k tomu chuť,ale stojí to za to. Obraťte se na nejbližší speleologickou společnost,kde určitě rádi prověří hloubku Vašeho zájmu. Malý Had
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.