Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termoprádlo do práce ( nevytápěný sklad )

Od: kmosek® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mohl by mě někdo doporučit nějaké dobré termoprádlo. Pracuji jako skladník v nevytápěné hale. Není to nijak náročná práce a skoro bez pohybu.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Podobna diskuze se tu vedla nedavno. Dost lidi si kupuje termopradlo v lidlu.

V Lidlu budou mít ve čtvtek

lidl.cz/...

uska*
hodnocení

0x

Nahoře do modrého pole zadejte - termoprádlo a počtěte si. Já mám ráda Progress nebo Moira.

host*
hodnocení

0x

Lepší je těsnější oblečení než volné. V těsném teplo neutíká, což je důležité při koupi například funkčního prádla - nátělník nebo spodky. Musí přiléhat na tělo. Osvědčené jsou například z Jitexu, nebo si můžete dát pod kalhoty tenké flanelové tepláky, lepší jsou vhodné spodky. A nahoru nátělník s dlouhým rukávem, hlavně nesmí táhnout při ohýbání na záda.

A na nohy dobré teplé ponožky, například myslivecké a podobné. Najdete je pod pojmem ponožky pro myslivce

asd*
hodnocení

0x

Vlna Merino, Moira Trio

Dobré jsou lyžařské kalhoty (za 500 z Lidlu)

Tenká péřovka, jde sehnat ca 500 - 1000 Kč.

strygo*
hodnocení

0x

pracuju take ve firmě jako slkadník a mám ten a samý problém koupil jsem si termo nike sice za 900 ale je mi krásné teplo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]