Nejste přihlášen/a.
Je mi 13 let a chtěl bych hrát hokej, vím že jsem na to starý, ale myslím že by mě to šlo. Každý den chodím na hokejbalové hřiště a trénuju techniku hole podle videi na youtube. V zimě jezdím vždycky na hekejové hřiště ( pro veřejnost) a tam mě muj otec ( bívalí hokejista) učí bruslit.
Jestli tohle čte nějáký hokejista prosím o radu.
Vždycky jsem chtěl taky hrát hokej, dělal jsem pro to všechno, bruslil jsem od 4 let, hokej jsem hrál docela dobře, avšak rodiče jaksi neměli čas na to, aby mne vozili někde do města do oddílu. Takže jsem skončil u fotbalu a ten hrál celý život. Dneska děti mají v oddílech vše na co si vzpomenou, škoda, že někteří jsou tam z donucení, a ti, kteří by hrát chtěli (a mají talent) na to nemají peníze a nebo nemají zapálené rodiče.
Jestliže ti je 13 a učíš se teprve bruslit na veřejném kluzišti (nejezdí se jen dopředu, ale i dozadu a musí se u všeho přešlapovat a nohy musí jen "tancovat"), tak si myslím, že hokej hrát můžeš, nechci ti brát iluze, ovšem jen někde s "kluky" na plácku a nebo na rybníku, na víc to asi nebude. Až teprve někde opravdový hokej vyzkousíš, uvidíš, jak je to náročné a navíc to není jen o bruslení a technice hole, je to kolektivní sport a taky se u toho dost musí přemýšlet.
No nejlépe by bylo, kdyby tvé dovednosti posoudil nějaký alespoň trochu hokejista z tvého okolí, já takhle na dálku bohužel toto nemohu. Ať se daří.
doplněno 16.11.14 18:01:A to ti tvůj táta, bývalý hokejista, nemůže říct, zda na to máš nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.