Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poraďte prosím jaké skládací kolo je nejlepší. Vím, že skládací kola nebyly dřív na dlouhé jízdy žádný zázrak, ale teď už se prý dělají takové, kterou jsou stejně dobré jako silniční kolo. Jaká značka je tedy nejlepší a proč a kde se dá sehnat? Předem děkuju za rady
0x
doplněno 12.11.14 01:23: Konkrétně tenhle Brompton mě mile překvapil, myslela jsem, jak se na tom bude těžce šlapat když přijde kopec, ale převody jsou fakt udělané dobře. Je jasný, že bych s ním asi nevyrazila na trasu, jakou jezdím na svém klasickém kole
0x
To jste asi ještě na silničním kole nejela, že? Jinak byste to takhle nemohla napsat...Nevěřte tomu, raděj se zamyslete nad tím, proč skládací kolo potřebujete.
doplněno 15.11.14 17:37: No tak psal jste mi, že jsem asi na silničním kole nikdy nejela, tak jsem pouze napsala, že na kole jezdím a vím, jak jezdí. Děkuji za vysvětlení ot
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.