Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké skládací kolo

Od: snehulda* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, poraďte prosím jaké skládací kolo je nejlepší. Vím, že skládací kola nebyly dřív na dlouhé jízdy žádný zázrak, ale teď už se prý dělají takové, kterou jsou stejně dobré jako silniční kolo. Jaká značka je tedy nejlepší a proč a kde se dá sehnat? Předem děkuju za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, mamce jsme koupili Brompton P6R,je super i do těžšího terénu a jízdu si pochvaluje. Sama jsem ho měla letos půjčené na dovolenou. Taťka má Tern link D7i,to mel půjčené muž a také si ho pochvaloval. Takže za mě jsou odzkoušené tyto dva typy ;)
doplněno 12.11.14 01:23: Konkrétně tenhle Brompton mě mile překvapil, myslela jsem, jak se na tom bude těžce šlapat když přijde kopec, ale převody jsou fakt udělané dobře. Je jasný, že bych s ním asi nevyrazila na trasu, jakou jezdím na svém klasickém kole;)
k2

Tak Brompton je ve skladackach na spici, nicmene cena je (na muj vkus) dost mimo. To, co si ja predstavuji pod tezsim terenem, si taky nejsem uplne jisty, zda by kolo dalo...

stirecek*
hodnocení

0x

To jste asi ještě na silničním kole nejela, že? Jinak byste to takhle nemohla napsat...Nevěřte tomu, raděj se zamyslete nad tím, proč skládací kolo potřebujete.

Jsem vlastníkem velmi kvalitního kolaz, ale bohužel ne silničního. Pouze si podle terénu prehazuji gumy a steluju, pokud hodlám vyrazit někam mimo hory a terén. Osobně nemám potřebu si skládací kolo kupovat, protože ho nevyužiji. Ale jak říkám, mamka s tatkou si kolo složí do auta, pak ho vytáhnou a frčí, třeba i když hledají cache.
k2

Trochu OT, ale zacla jste si Vy. Co mate konkretne za kolo, ze ho povazujete za velmi kvalitni?

Co znamená ot? S čím jsem si začala, pouze jsem napsala svůj názor na dva typy skládacích kol, takže jsem pouze odpověděla na otázku. Nevím, co má s touto otázkou společného moje klasické kolo, nicméně mám Cannondale , pro mě kvalita.Vystřídala jsem více typů kol i značek - Ghosta HTX, Meridu... Nevím, co je na mé první odpovědi špatného, poradila jsem svou zkušenost. Mám pocit, že člověk od skládacího kola neočekává vlastnosti stejné kvality, jako mají klasická kola.
doplněno 15.11.14 17:37: No tak psal jste mi, že jsem asi na silničním kole nikdy nejela, tak jsem pouze napsala, že na kole jezdím a vím, jak jezdí. Děkuji za vysvětlení ot;)
praivo*
stirecek*
To jsem psal já, ale odpovídal jsem tazatelce. To je jedno, stejně nekomunikuje.
k2

Mate trochu hokej v tom, kdo co komu psal a na koho kdo reaguje. Vam tu nikdo nic takoveho nepsal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]