Nejste přihlášen/a.
Čau, chci se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s nějakými doplňky stravy? Něco na snížení a udržení tělesné hmotnosti, nejakej treba proteinovej nápoj. Chtěla bych to zkusit a nechci střílet jen tak od boku, bez nějakýho doporučení. Díky moc.
já jsem od přítelkyně nedávno dostal tento zázrak. baštím to týden, zatím žádné změny nepozoruji, obecně jsem proti tomu, raději vše přírodní bázi, tím nic nezkazíš..
Mnohem ideálnější než užívání nějakých proteinových nápojů by bylo, kdybyste zašla za dietologem nebo se zeptala někoho tady na poradně, aby vám sestavil jídelníček s vyváženou stravou (s určitým poměrem bílkovin, sacharidů a tuků). Střílíte od boku už jen tím, že nemáte vyváženou stravu a že tomu (moc) nerozumíte a chcete "nějakej proteinovej nápoj".
jinak pro ludivad a ostatní:
Koupit si proteinový nápoj neznamená, že to s vámi něco udělá. Musíte tomu i přizpůsobit jídelníček, aby, jak říkám výše, byly BST v určitém poměru (tuším že 30-40-30 ale s jistotou to neříkám). Proteiňák se používá, když nedokážete do jídelníčku dostat takové množství bílkovin tak, aby to splňovalo poměr stravy.
Jak říkám, nejdřív si nechcte sestavit jídelníček a až podle toho se rozhodněte, zda a jaký proteiňák si koupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.