Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem poprvé byla brankářem při florbalu... Na tom není nic špatného, ale zítra je turnaj a učitelka mě vybrala že mám chytat já nechtěla ale ona říkala ať neblbnu atd... a tak du zítra chytat... mám hrozný strach že to celému týmu pokazím...
Dobrý den, hlavně klid - pokud Vás učitelka vybrala, tak Vám věří, že jste asi dobrá, ne? Jinak by vybrala někoho jiného, ale lepší tam asi není. Věřte si, nebojte se toho a ono to dobře dopadne. A na hřišti nejste sama - Ti ostatní hráči mají udělat vše proto, aby se hrálo na druhou branku a k vlastní brance šlo málo střel. Je to hra kolektivní, tak je to úspěch či neúspěch také všech. Běžte do toho s tím, že jste jednička - chce to sebevědomí. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.